Wat houdt automatische rittenregistratie in?

Rittenregistratie-TITC
Het handmatig administreren van uw ritten om bijtelling te voorkomen is achterhaald. Het is omslachtig en het is in de praktijk moeilijk om compleet te zijn met het risico op boetes in geval van controle. De Belastingdienst vraagt u al tal van gegevens bij te houden zoals de datum, het tijdstip, de adressen, de afstanden in kilometers en de gereden omwegen. Tenminste, als u geen bijtelling betaalt en niet meer dan 500 privé kilometers per jaar rijdt.

Het alternatief is zoveel eenvoudiger. Met automatische rittenregistratie bespaart u uzelf een hoop tijd, zorgen en kosten. Als u wilt overstappen naar een efficiëntere vorm van registeren, dan kan dat zelfs halverwege het kalenderjaar.

De Trips in the Cloud GPS Tracker zorgt voor een volledig automatische rittenregistratie. Alle ritdetails en voertuigbewegingen worden automatisch doorgestuurd naar het beveiligde webportaal van Trips in the Cloud. Hier worden alle ritten weggeschreven met alle bijbehorende informatie zoals reistijd, afstand, vertrek- en bezoekadres, postcodes en huisnummers.

Deze informatie handmatig vastleggen kost tijd en is ook risicovol. Want als u zich vergist of niet compleet bent, dan verklaart de Belastingdienst uw administratie mogelijk ongeldig. U kunt daarvoor zelfs een boete opgelegd krijgen. En daar zit u niet op te wachten. Automatische rittenregistratie daarentegen is sluitend én fiscus proof.

Trips in the Cloud biedt een Inbouw GPS Tracker of een Plug & Play GPS dongle oplossing. De Inbouw GPS Tracker (ook wel Black Box genaamd) kunt u (laten) inbouwen, zodat deze onzichtbaar op een ontoegankelijke plek in de auto wordt geïnstalleerd. De Plug & Play GPS dongle kunt u zelf in de auto steken. Inbouw is dan dus niet nodig.

De waardering van www.tripsinthecloud.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 125 reviews.