Over ons

5 team members

Trips In The Cloud is ontstaan vanuit de klantbehoefte om tegen geringe kosten over een volwaardige en professionele ritregistratie te kunnen beschikken. De prijsdruk is groot waarbij klanten op zoek gaan naar de beste en goedkoopste oplossing.

Trips in the Cloud beschikt over een divers team van ca. 15 technisch specialisten, een uitgebreide ervaring met ritregistratiesystemen en een technisch platform dat al jarenlang operationeel is en zich bewezen heeft in de praktijk.

Met Trips in the Cloud kunnen we oplossingen bieden waarbij kosten en kwaliteit optimaal in balans zijn. Achter de schermen profiteert u als klant nog steeds van de technische expertise en ervaring, maar door de dienstverlening heel gericht en online aan te bieden slagen wij erin prijstechnisch zeer concurrerend te zijn en een zeer solide product te leveren.

We bieden u een goed en degelijk systeem voor ritregistratie zonder overbodige functies, franjes of maatwerk aanpassingen. U kunt als klant suggesties voor nieuwe functies aandragen, maar juist door ons platform te beperken tot de kernfuncties van ritregistratie slagen wij erin een goed product te bieden tegen lage prijzen. Zodra blijkt dat meer klanten van de gesuggereerde functies kunnen profiteren, dan zullen wij deze nieuw ontwikkelen en toevoegen aan de kern functies. De investeringen in productontwikkeling en het technisch beheer daarna komen zo direct ten goede aan alle klanten.

Eindresultaat voor u als klant is een goede, betrouwbare ritregistratie tegen een zeer concurrerende prijs en een goede online dienstverlening.

FXF_360_Hero-4-1024x684_3_team_members_jpg_en_fotos_team_nov_2018Trips in the Cloud heeft als visie om wereldwijd laagdrempelige ritregistratie aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen. Wij slagen erin zeer concurrerend te zijn door bijvoorbeeld de verkoop en dienstverlening waar mogelijk online te laten verlopen, door wereldwijd scherp in te kopen in grote volumes, door samenwerkingen te onderhouden met partners zoals installateurs die onze GPS Trackers inbouwen waardoor we onze organisatie “lean & mean”  kunnen houden en door kostenbeheersing altijd in ogenschouw te nemen. Voor ons geen groot kantoor aan de Amsterdamse Zuidas of dure verkopers die de hele maand op pad zijn. Ons kantoor in Rhoon (onder de rook van Rotterdam) en onze online verkoop via Google Ads voldoen prima.

Als het mogelijk is, dan besparen we ook op de inbouw van de GPS Tracker. Trips in the Cloud biedt bijvoorbeeld een plug & play OBD2 GPS Tracker waarbij er geen installatie vereist is. U als klant koopt de GPS Tracker online via onze webshop en u kunt vervolgens zelf het apparaat in uw auto stoppen en per direct uw ritten registreren.

Trips in the Cloud

Anthony van Hobokenstraat 7

3161 KR  Rhoon

The Netherlands

Tel. +31-10-3021232

Email support@nulltripsinthecloud.com

www.linkedin.com/company/tripsinthecloud

www.facebook.com/trips-in-the-cloud

De waardering van www.tripsinthecloud.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 116 reviews.