Uren registratie

Logo TITC

Met de Trips in the Cloud GPS urenregistratie beschikt u over heldere en betrouwbare werk- en reistijdenregistratie dat u 24/7 inzicht geeft in de tijdsbestedingen per locatie.

Met Trips in the Cloud hebt u alle tijdsbestedingen van uw buitendienst inzichtelijk. Vertrek-, reis- en stationaire tijden ziet u terug via heldere rapportages. Vooral ook de tijden waarop uw buitendienst op locatie is, hebt u in beeld.

De locaties van uw opdrachtgevers kunt u een naam geven en vervolgens vindt u deze terug in de rapportages en rittenoverzichten. U ziet wanneer uw medewerker is gearriveerd en hoe laat hij weer is vertrokken met de auto. Desnoods kunt u met deze rapportage ook naar uw opdrachtgever indien hieraan getwijfeld wordt.

De urenbestedingen van uw medewerkers zijn eenvoudig te herleiden naar tijd op locatie bij de klant (aanvangstijd en vertrektijd), reistijden (woon-werk) en overige tijdbestedingen. U heeft altijd een administratie waarop u terug kunt vallen; zowel richting uw medewerkers als uw opdrachtgevers.

Medewerkers kunnen hun ritten op privé zetten, zodat bijvoorbeeld ritten buiten werktijd (‘s avonds of in het weekend) worden afgeschermd in verband met de privacy wetgeving.

De waardering van www.tripsinthecloud.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 116 reviews.