Kilometeradministratie

Logo TITC

De GPS Tracker van Trips in the Cloud zorgt ervoor dat u beschikt over een complete administratie van alle gereden kilometers zonder dat u op papier nog zaken met de hand moet invullen of bijhouden.

Alle ritten en voertuigbewegingen worden automatisch geadministreerd op de beveiligde website van Trips in the Cloud.

Alle ritten worden opgeslagen met alle bijbehorende informatie inclusief totaal afgelegde afstand per rit of periode (dag, week, maand, jaar).

De volledige administratie is toegankelijk op beveiligde wijze via de Trips in the Cloud web applicatie op internet of via de Trips in the Cloud smartphone app op uw iPhone of Android telefoon.

U kunt automatisch het rittenoverzicht iedere dag, week of maand aan uzelf laten emailen. U kunt ook inloggen en per direct een rapport maken met een overzicht van uw ritten over een bepaalde periode.

Met een GPS Tracker van Trips in the Cloud heeft u uw kilometeradministratie altijd op orde voor welk doeleinde u dit ook nodig heeft!

  • Denkt u bijvoorbeeld aan het voorkomen van fiscale bijtelling door de Nederlandse Belastingdienst indien u minder dan 500 km privé rijdt met uw zakelijke auto.
  • Of indien u aan opdrachtgevers wilt kunnen aantonen dat uw medewerkers hun vestiging(en) bezocht hebben.
  • Of indien u de gereden kilometers wilt doorbelasten aan uw klanten.
  • Of indien uw medewerkers de zakelijke ritten die zij met hun privé auto reden mogen declareren.

Een goede kilometeradministratie is zeer nuttig en u kunt er altijd op terugvallen.

De waardering van www.tripsinthecloud.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 116 reviews.