3 verschillende GPS Trackers

Wij leveren momenteel 3 verschillende soorten GPS Trackers voor automatische rittenregistratie. We zetten ze onder nog even kort onder elkaar:

3 GPS Trackers Trips in the Cloud
3 verschillende GPS Trackers Trips in the Cloud

-1- OBD GPS Tracker: Deze GPS Tracker kunt u in de OBD2 poort van uw auto pluggen. Deze OBD2 poort bevindt zich meestal ergens rondom het stuur in de buurt van de bestuurder, vaak achter een klepje. U hoeft deze GPS Tracker niet in te bouwen. U kunt deze GPS Tracker zelf inpluggen en deze werkt direct, maar u zult wel zelf even moeten uitvinden waar de OBD2 poort van uw auto zich bevindt. Alle moderne auto’s hebben een OBD2 poort trouwens.

-2- ACCU GPS Tracker: Deze GPS Tracker kunt u op de Accu van uw auto plakken. U zult zelf de plus en de min moeten aansluiten op de poolen van uw Accu. De GPS is voorzien van dubbelzijdige tape om te kunnen vastplakken. Het is niet nodig om een contact aan te sluiten, want deze GPS Tracker is voorzien van een bewegingssensor. Op basis van een sprong in het voltage van de Accu die wordt gedetecteerd (omdat u de motor start) in combinatie met de bewegingssensor worden de ritten netjes geregistreerd.

-3- Inbouw GPS Tracker: Deze GPS Tracker moet worden ingebouwd. Hiervoor sluit u de plus, de min en de geschakelde plus (contact) aan. Vaak wordt deze GPS Tracker uit het zicht weggebouwd. Wij adviseren om dit inbouwen door uw garagehouder te laten doen. Deze Inbouw GPS is niet toegankelijk voor de bestuuder en onzichtbaar en dus naast rittenregistatie ook geschikt voor het terugvinden van uw auto in geval van diefstal (omdat de dief niet weet of / waar de GPS Tracker zich bevindt en omdat deze niet toegankelijk is).

De waardering van www.tripsinthecloud.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 125 reviews.